БЕЛЕШКО – Букмарк

  • nik_2339
  • nik_2364
  • wowslider
  • nik_2382
1 2 3 4
slider by WOWSlider.com v8.7

Рачно изработен обележувач за страни со колоритен дизајн. Составен од две парчиња филц и составени со конец (рачно шиени). Со овој обележувач за страни може да одвоите и дел од книгата.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со интелектуална попреченост и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.

Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.