ВИЗИТКО – Футрола за визит картички

  • nik_2587
  • nik_2600
  • http://wowslider.com/
  • nik_3978
1 2 3 4
slider by WOWSlider.com v8.7

ВИЗИТКО можете да го користите за уредно чување на вашите визит картички во вашиот џеб. Во овие минималистички футроли за визит карти може да ги сместите и вашите кредитни картички и лична карта.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

 

Код на производ:ЦЦ
Производ:Компактен паричник/Држач за визитки
Боја:Црвена, сина, жолта, црна, сива, беж
Материјал:Филц
Рачно се пере
Држава/Регион на производство:Македонија
Димензии:Ширина 12цм x Висина 6,5цм
Тежина – лесна

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје. Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.