КЛУЧКО – приврзок за клучеви

  • nik_2524
  • nik_2535
  • wowslider.com
  • nik_2549
1 2 3 4
slider by WOWSlider.com v8.7

Овој предмет е совршено едноставен подарок. Дизајните се печатени на самиот привезок. Отворот на Клучко совршено oдговара на секој рачен зглоб. Направен е од филц за ваш комфор.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Код на производ:
Производ:Приврзок за клучеви
Боја:Сина, розева, зелена, тегет, виолетова.
Материјал:Филц
Рачно се пере
Држава/Регион на Производство:Македонија
Димензии:Ширина 3цм x должина 14цм
Тежина – лесна

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.
Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.