МАЈА – Маица

  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА
  • МАЈА

Уникатни и единствени маици „МАЈА“ со рачно обоени мотиви кои се пренесени на маиците со топла преса. Уметничките афинитети на лицата со интелектуална попреченост се унапредени од реномиран уметник.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот. Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје. Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме исконтактирајте не за повеќе информации.

Нарачај

 

Код на производ:ТС
Производ:Маица
Боја:Сива, црна, зелена, бела
Со печатена апликација
Материјал:Памук
Машинско перење на 40 С
Држава/Регион на производство:Македонија
Димензии:Големини: L, XL

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје. Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.