МОБИЛКО – Држач за полнач на мобилен

  • nik_2414
  • nik_2431
  • nik_2454
  • nik_2459
  • jquery slider
  • nik_3993
1 2 3 4 5 6
slider by WOWSlider.com v8.7

Практичен држач за полнач и мобилен. Изработен од филц со колоритен дизајн. Составен е од три делови: во едниот дел стои мобилниот телефон, во вториот дел кабелот од полначот и во третиот дел адаптерот.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со интелектуална попреченост и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.

Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.