МОЛИВИ

моливи

Моливите се изработени од рециклирана хартија. При нивната изработка се користи стара хартија (весници и сл.). Моливите се со дименизии 14 х 0.7цм и се округла форма. Нудиме можност за печатење на лого и текст на моливите.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со интелектуална попреченост и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.

Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.