НОТЕСКО – Нотес

  • javascript image slider
  • notes2
1 2
css image gallery by WOWSlider.com v8.8

НОТЕСКО се состои од три делови: футрола изработена од филц за повеќекратна употреба, нотес и молив изработен од рециклирана хартија. Нотесот содржи 70 листови со големина А6. Кога ќе ви потрошат страните на нотесот, заменете го со нов, користејќи ја истаta футрола.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со интелектуална попреченост и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.

Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.