ОКАЛКО – футрола за очила

  • NIK_2236
  • NIK_2308
  • NIK_2330
  • NIK_2389
  • slider
  • NIK_3964
1 2 3 4 5 6
slider by WOWSlider.com v8.7

Зачувајте си ги вашите ценети очила безбедно. Ставете ги и обвиткајте ги во едно парче од преклопен и рачно сошиен филц, прицврстен со гумено ластиче. Кога не се користи, се здиплува и не завзема многу простор. Мекиот филц од кој е направен ОКАЛКО е мазен и ви ги чува очилата од гребење.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Код на производот:ГЦ
Производ:Футрола за очила / Окалко
Боја:Црвена, сина, жолта, црна, сива, беж.
Материјал:Филц
Рачно се пере
Држава/Регион на производство:Македонија
Димензии:Ширина 9цм x Висина 17цм
Тежина – лесна

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје. Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.