ПОДЛОШКО-подлошки за чаши

  • NIK_2479
  • NIK_2482
  • NIK_2494
  • NIK_2509
  • image slider
  • NIK_2520
1 2 3 4 5 6
wowslideshow by WOWSlider.com v8.7

Овие комплети од шест подлошки, се ласерски сечени и сложени како колоритни сложувалки. Сега можете да се напиете освежителен пијалак без да ја наводените вашата маса. Направени се од два слоја на филц во различни бои. Одлично упиваат вода, не лизгаат и изгледаат „ COOL “.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Код на производот:ЦО
Производ:Подлошки за чаши
Боја:Направени од неколку бои:
Портокалова, тегет, црвени, сини, жолти,
црни, сиви, беж. Со принт.
Материјал:Филц
Рачно се пере
Држава/Регион на производство:Mакедонија
Димензии:Ширина 9цм x дебелина 0,3цм
Тежина – лесна

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје. Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.