Стегач за глужд – ТОЧКО

  • http://wowslider.net/
  • NIK_2629
1 2
slider by WOWSlider.com v8.7

Овој повеќенаменски стегач за глужд, со прилагодливо затегнување, ви ги држи панталоните на место додека го возите вашиот велосипед. ТОЧКО е задолжителен дел од опремата за сите велосипедисти кои сакаат да го истражуваат својот град без да си ги уништат пантолоните. Има прилагодлива лепенка и светлечка, рефлектирачка лента за ваша безбедност додека возите ноќе.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

Код на производот:
Производ:Стегач за глужд
Боја:Сина, розева, зелена, сина, виолетова
Со печатена апликација
Материјал:Филц
Рачно се пере
Држава/Регион на Производство:Македонија
Димензии:Должина 40цм x Висина 6цм

Тежина – лесна

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.
Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.