ФОТКО – Албум за фотографии

  • carousel jquery
  • fotoalbum2
1 2
css image gallery by WOWSlider.com v8.8

Уникатен албум за вашите фотографии, изработен од картон и филц. Корицата е изработена од филц, а внатрешноста од дебел картон. Во еден албум може да ставите фотографии со различни димензии и тоа во 9×13цм, 10×15цм и 13×18цм.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со интелектуална попреченост и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.

Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.