ЦВЕТКО – Корпи за складирање и саксии за цвеќиња

  • wow slider
  • NIK_2649
1 2
slider by WOWSlider.com v8.7

Еве еден уникатен дизајн за навлаки за саксии за декорирање и разубавување на вашиот дом или канцеларија. Секоја навлака е изработена од штоф за мебел. ЦВЕТКО го има во три големини: голема, средна и мала.

Доколку го користите како сад за складирање, тогаш е совршен за расчистување на нередот во вашиот дом, додавајќи уникатен стил на истиот. ЦВЕТКО е совршен за складирање на прибор во бањата или на канцелариските материјали од вашето биро итн.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Код на производот:ПЛ
Производ:Висечки навлаки за складирање
Боја:Сина, Зелена
Материјал:Винил
Рачно се пере
Држава/Регион на производство:Македонија
Димензии:Ширина 11цм x Висина 16цм
Тежина – лесна

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје.
Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.