ШЕФКО – престилка

Едноставните и оригинални престилки „ШЕФКО“ со апликации од различни македонски традиционални рецепти, се прекрасен и корисен подарок за секој.

Сите Handicrafts4u производи се рачно изработени во Скопје, од страна на лица со посебни потреби и нивните асистенти, од материјали достапни локално на пазарот.

Нарачај

 

Код на производ:АП
Производ:Престилка
Боја:Црна со печатена апликација
Материјал:Памук, ликра
Машинско перење на 40
Држава/Регион на производство:Македонија
Димензии:Големини: една големина

Рачно изработено од Handicrafts4u, социјално претпријатие кое што работи со лица со интелектуална попреченост во Скопје. Доколку сте заинтересирани за поголеми нарачки, Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.